Wat doe jij met je leven?

Persoonlijke ontwikkeling en levensavontuur

Wij geloven dat het leven bedoeld is om er iets moois van te maken én dat je zelf een aandeel hebt in de kwaliteit van je leven. Dat is wat anders dan dat je altijd maar positief zou moeten denken of dat het gemakkelijk is.

Soms kun je best een steuntje of duwtje gebruiken, iemand om mee te sparren en die je eerlijke feedback geeft. Vidae biedt dat in de vorm van coaching, online of in Grou.

Wil je hoofd en hart weer in verbinding brengen? Voel je behoefte om patronen doorbreken en verlang je naar meer regie over eigen leven? In een coachtraject werk je gedurende een aantal maanden intensief aan jezelf, aan jouw leven. Jij doet het werk, Gerlinde begeleidt je hierin.

Lees meer over Gerlinde

persoonlijke ontwikkeling life coaching yoga bedrijfsyoga herstel burn-out stressrelief workshops kwaliteit van leven

Wat zou je kunnen doen?

Wie doet wat in een coachtraject?

Wanneer je kiest voor een coachtraject, ga je een commitment aan met jezelf. Je verbindt je aan een leerproces om daar ‘wijzer van te worden’. Dat vraagt om een open houding, je kwetsbaar durven opstellen en tijd en energie in jezelf willen steken.

Het is de taak van de coach om jou in dat leerproces te begeleiden, een proces waarin je tot inzicht en verandering komt. Bewustwording, herkenning van patronen en vervolgens samen uitvinden hoe het anders kan.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Een traject kent verschillende fases. Na een (telefonische) intake volgt de fase van verkennen en markeren van thema’s en leerdoelen. In de tweede fase staat leren en oefenen centraal. Je gaat aan de hand van opdrachten en oefeningen met je thema’s en leerdoelen aan de slag. De laatste fase staat in het teken van het bestendigen en verankeren van de opgedane kennis en ervaringen zodat je onbewust bekwaam wordt in het nieuwe gedrag. De tijd tussen de verschillende afspraken wordt gaandeweg langer.

Werkwijze

We gaan in gesprek en tussen de sessies ga je zelf aan de slag. Je wordt gespiegeld, krijgt feedback, gaat aan de slag met vragen, oefeningen en opdrachten. Door die praktische aanpak ben je actief bezig, in combinatie met maatwerk en de feedback die je krijgt, realiseer je veranderingen in de thema’s en leerdoelen die in jouw levensavontuur centraal staan.

Vrijblijvend meer informatie

persoonlijke ontwikkeling life coaching yoga bedrijfsyoga herstel burn-out stressrelief workshops kwaliteit van leven

Waar en waarom

Wat levert het je op

Je doorbreekt het patroon van geleefd worden en neemt zelf het heft weer in handen. Leert weer voelen wat goed voor je is en daarnaar handelen. Zo heb je zelf weer de regie.

Je voelt je innerlijk sterker, leert gemakkelijker te doen wat voor jou goed is, kunt beter keuzes maken en ervaart meer balans en harmonie. Je gaat meer rust ervaren, wordt zichtbaarder en weerbaarder, leert nee te zeggen en ja tegen jezelf te zeggen.

Je zelfwaardering wordt groter, reëler ook.

Kortom:
  • Meer balans
  • Meer zelfwaardering / eigenwaarde
  • Beter je grenzen aangeven
  • Hoofd en hart meer in verbinding
  • Je zit zelf weer achter het stuur

Waar

Coaching in Grou, hartje Friesland of volledig online

Kom in actie en maak een afspraak