El Galante

 

Tot mei 2015 zijn wij onderweg van de Canarische Eilanden, via MEl Galante dolfijnenarokko naar Valencia.
De Canarische Eilanden zijn divers, mooi en aangenaam en ook Marokko is de moeite waard. Althans, dat zegt men, we gaan het ervaren.

 

Vliegtarieven naar de Canarische Eilanden, Marrakech, Málaga en Valencia zijn over het algemeen erg gunstig. Vind je het leuk om een stukje mee te zeilen? Neem dan contact met ons op via info@elgalante.nl of stuur een bericht aan Gerlinde (+31 6 523 82 245).

El Galante ondergaande zon

 

Vanaf mei 2015 ligt El Galante in Valencia. Daar stap je aan boord voor management- en teamtrainingen, anders-dan-anders- vergaderingen, arrangementen, dagtochten of meerdaagse tochten naar bijvoorbeeld Mallorca, Ibiza en Menorca.

 

Wat kun je verwachten?

El Galante is een Gallant 53, de Gallants zijn gebouwd tussen 1967 en 1973. In tegenstelling tot moderne jachten is de ruimte aan boord beperkt. Dat komt door de tijd waarin zij werden gebouwd en omdat in het ontwerp optimaal aandacht is besteed aan zeewaardigheid en comfort op zee.

 
Je slaapt in een zeekooi en douchegelegenheid voor gasten is in de havens. Binnen is het sfeervol en met meer mensen aan boord kom je elkaar letterlijk en figuurlijk regelmatig tegen.

 

Dreas en Gerlinde zijn gastheer en gastvrouw. Zij zijn niet van de culinaire hoogstandjes maar wel van eenvoudig, lekker eten. Je mag je welkom voelen op de plek die zij als hun thuis beschouwen. Twee mensen die moeilijk kunnen aarden op een vaste plek, met een open mind, in voor wereldse ervaringen, andere culturen en voor een goed gesprek.

 

Omschrijving El Galante

Het klassieke zeiljacht El Galante omarmt je. De kajuit is een bijzondere plek om te zijn en te werken. Sfeervol door de scheepse betimmering. Wiegend door water en wind. Gangboorden als wandelgangen. De kuip als terras. Wees welkom aan boord.


el_galante_0449_700

Soort boot – omschrijving en historie

De Gallant 53 werd in 1967 ontworpen door de befaamde E.G. van de Stadt. Volgens velen is het ontwerp nog steeds één van de mooiste ontwerpen die er zijn. Het ontwerp werd beloond met de ‘Yacht Trophy for outstanding design, performance and craftsmanship’. De Gallant was het grootste in serie gebouwde polyester zeiljacht in die tijd en ondanks dat nog steeds een ‘Gentleman’s yacht’. Ze verwierf al snel naam vanwege haar prachtige lijn, oersterke constructie, ultiem gedrag op zee en het gemak om haar met weinig bemanning te zeilen. El Galante is als één van de laatste Gallants gebouwd en te water gelaten in 1973. Ze had eerder Engelse en Portugese eigenaren. Nu kun je met ons genieten aan boord van dit prachtige schip.

Een rondleiding

Bij binnenkomst links een toilet en kombuis, rechts een bankje en navigatiehut met hondenkooi. In het midden van het schip de salon, een prachtige mahoniehouten ‘huiskamer’ waar acht mensen rond de tafel kunnen. De salonbanken zijn tevens slaapplaatsen. Verder naar voren twee gastenhutten met ieder twee bedden boven elkaar en geheel voorin de eigenaarshut. Alle bedden zijn echte zeekooien. Smal, zodat je op zee niet heen en weer rolt.

Je stapt aan boord…

.. voor een inspirerende zeiltocht, een ‘anders-dan-anders- vergadering’, een workshop gericht op het levensavontuur of een teamtraining waarbij communicatie en samenwerken centraal staan. Iedere keer is de beleving uniek.

 

opschip_interieur

 

Download de folder als pdf en like, als je dat leukt vindt, onze Facebookpagina.

 

 

Contact met ons

Wilt u contact opnemen met ons? Bel of stuur een mailtje.

Bekijk hier al onze contactgevens