Page content

El Galante - a classic sailing yacht

El Galante is voor ons de plek waarmee we mede invulling geven aan het avontuur van het leven. We proberen in de Nederlandse wintermaanden lange zeezeilreizen te maken. Naast klassiek en oceaanwaardig zeiljacht is de boot ook een prachtige plek voor management- en teamtrainingen, anders-dan-anders- vergaderingen, arrangementen en dagtochten of meerdaagse tochten.

Voor de actuele positie kun je kijken op de site  van VesselFinder.

El Galante is een Gallant 53, de Gallants zijn gebouwd tussen 1967 en 1973. In tegenstelling tot moderne jachten is de ruimte aan boord beperkt. Dat komt door de tijd waarin zij werden gebouwd en omdat in het ontwerp optimaal aandacht is besteed aan zeewaardigheid en comfort op zee. Slapen vindt plaats in smalle zeekooien (of in hotel) en douchegelegenheid voor gasten is in de havens. Binnen is het sfeervol en met meer mensen aan boord kom je elkaar letterlijk en figuurlijk regelmatig tegen.

Download de folder, like als je dat leukt vindt de Facebookpagina van El Galante of lees het reisblog.

El Galante anchoring at Gran Tarajal Fuerteventura

 

El Galante salon binnen zeilen sailing

El Galante is de negentiende Gallant in een serie van tweeëntwintig. Meer over de historie en andere Gallants vind je op http://gallant53.com.

Binnenkort blader je hier door onze blog artikelen.

  • Geen categorieën